Banner

Våra KNX utbildningar
- ett heltäckande erbjudande

Flera av utbildningarna finns även som onlinekurs
med hel eller delvis som webb-kurs.

Vi är leverantörsneutrala och hjälper dig på bästa sätt att lära dig mer om potentialen i KNX.

Obs! Vi har även specialkurser. T.ex. KNX Utvecklingkurs för djupare teknisk kunskap för dig som skall börja utveckla produkter. Den tar information från våra kurser bas, avancerad och lärarkurs, från grund till proffs.

 

Kursvillkor

Fullbokad och inställd kurs
Vid fullbokning av kurs erbjuds plats i kommande kurs eller placering på väntelista. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurs.

Avanmälan
Anmälan är bindande. Lämnas återbud senare än 30 dgr före kursstart faktureras 50 % av kursavgiften. Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart faktureras hela kursavgiften.

Onlinekurs
Onlinekurser gäller i 1 år och praktisk del skall bokas inom 1 år.

Fördelar

Träningscentret är flexibelt och vi kan ofta lösa önskemål individuellt.

I små grupper blir det mycket personligare och vi kan ta hänsyn till individuell nivå

Vårt åtagande inbegriper att vi alltid har uppdaterad programvara och dokumentation på svenska, om det inte är en kurs med engelsk originaldokumentation. Vi arbetar förstås med senaste programvara.

I mindre grupper får vi större möjligheter att utbilda bra och hinna med att se alla i gruppen.

Lärare
Våra lärare är Marcus Karlsson och Mats Nordahl, som de senaste 10 åren genomfört både svenska och engelska kurser upp till högsta nivå. Båda är certifierade att utbilda nya KNX lärare.

Fakta
Tekniska Byrån är Sveriges och Nordens största Träningscenter för KNX och är det enda i Sverige och Norden som är certifierat för att även hålla KNX Avancerad kurs och KNX Tutor (lärarutbildning), dvs KNX++ träningscenter. Träningscentret har ett stort utbud av kurser. Vi håller egna utbildningar och även uppdragsutbildningar. Tekniska Byrån KNX training ger dig expertkompetens och support.

Kontakt
Tekniska Byrån
0383-464900
info@tekniskabyran.se

Nyheter
[2024-02-21]
Vi utökar med en ny kurs i KNX Klimat (HVAC)

Se tidigare nyheter >>>
KNX är 25 år - Gör oss sällskap